DVD
verhuur

DVD-verhuur

Cursisten van Molinos de Viento kunnen nu ook Spaanse en Latijnsamerikaanse films op dvd huren. Omdat Spaanse films kijken niet alleen heel leuk, maar ook zeer leerzaam is. Naast klassiekers als Volver en Todo sobre mi madre, kun je kiezen uit tal van andere bekende en minder bekende titels. Allen voorzien van Nederlandse of Engelse ondertiteling, zodat zowel beginners als gevorderden er plezier aan kunnen beleven!

Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare dvd's.
Kom langs na je les en neem je favoriet direct mee naar huis!

Een greep uit ons aanbod:

Familia rodante

Familia rodante Tijdens het vieren van haar 84e verjaardag ontvangt Emilia een telefoontje van haar zus met de vraag of ze getuige wil zijn op de bruiloft van haar nichtje. Emilia voelt zich vereerd en nodigt de rest van de aanwezige familie uit om mee te gaan naar Misiones, haar geboortedorp 1500 kilometer verderop. Zodoende belanden vier generaties opeengepakt in een camper tijdens een lange en vermoeiende reis. De camper begeeft het meerdere malen en allerlei oude gevoelens en frustraties komen boven drijven.

Te doy mis ojos

Te doy mis ojos Op een winternacht ontvlucht Pilar met haar zoon Juan het huis. Ze neemt niet veel mee, daar heeft ze in alle haast geen tijd voor. Haar man Antonio is haar al snel op het spoor. Pilar is het licht in zijn leven, zo meent hij, en wat hij niet wil missen zijn haar ogen, want die heeft zij hem ooit ‘gegeven’. Antonio wil haar terug, tegen elke prijs. Pilar is op weg naar haar zus Ana, die haar liefdevol opvangt. Als Ana naar het appartement van Pilar en Antonio gaat om kleding te halen, staat ze plotseling oog in oog met Antonio. Ana weet inmiddels dat Antonio zijn handen niet zo goed thuis kan houden maar weet ongeschonden naar Pilar terug te keren. Antonio doet er van alles aan om zijn vrouw terug te winnen. Hij bezoekt haar op haar nieuwe werkplek in het museum, stuurt haar bloemen en doet de belofte dat hij zijn leven zal beteren. Daarvoor is hij zelfs in therapie gegaan. Maar de wonden zijn diep en Pilar wordt heen en weer geslingerd tussen de haat en liefde voor haar man.

Rudo y Cursi

Rudo y Cursi De twee broers Tato en Beto werken hard op het platteland van Mexico. Ze hebben een gezamelijke droom: genoeg geld sparen om het droomhuis van hun moeder te bouwen. Maar het lot heeft andere plannen. Tijdens een onschuldig potje voetbal worden beide broers ontdekt door voetbalscout Batuta. Het plattelandsleven ruilen ze in voor een decadent bestaan vol beroemdheden, rijkdom, snelle auto's en mooie vrouwen. Maar elke droom heeft zijn schaduwkant en de band die de broers eens hadden, wordt onder druk gezet als ze tegen elkaar moeten spelen.

Goya's ghosts

Goya's ghosts Ines, de muze van de Spaanse schilder Goya, wordt eind 18e eeuw valselijk beschuldigd van ketterij en in de gevangenis gegooid. Ze komt terecht bij broeder Lorenzo, een belangrijke man in de katholieke kerk en een meedogenloze inquisiteur. Als Ines jaren later vrij komt heeft de Spaanse geschiedenis een dramatische wending genomen. Ines, Goya en Lorenzo proberen zich wanhopig staande te houden.

Frida

Frida Het bewogen, indrukwekkende levensverhaal van 's werelds beroemdste schilderes Frida Kahlo (Salma Hayek). Mexicaanse Frida raakt in 1925 zeer zwaar gewond bij een busongeluk. Maandenlang vecht ze zich door een revalidatieperiode waarin ze haar pijn verwerkt door te schilderen. Spoedig wordt ze ontdekt door de beroemde kunstenaar Diego Rivera (Alfred Molina), met wie ze trouwt.