Molinos verhuurt ook zalen

Zaalverhuur in amsterdam

Molinos de Viento is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Amsterdam en is daarom uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops en seminars. In de levendige buurt rondom de Utrechtsestraat zijn veel winkeltjes, cafe‘s en restaurants te vinden, voor de nodige ontspanning na een dag lang vergaderen.

Wij verhuren verschillende zalen, met plaats voor maximaal 12 personen. De zalen zijn standaard opgesteld in een carré-vorm, maar dit kan uiteraard aangepast worden. Onze sfeervolle ruimtes zijn uitermate geschikt voor een productieve vergadering, workshop, training of seminar.

Uitstekende faciliteiten

In onze zalen zijn standaard technische faciliteiten aanwezig. Zo is er in iedere zaal een whiteboard en een (kleine) geluidsinstallatie aanwezig. Er is WIFI beschikbaar en de meeste zalen beschikken over een laptop en een beamer.De zaalhuur is inclusief whiteboard, markers en wisser, eventueel gebruik van flipover en/of beamer. In de gezamelijke ruimte kan er gebruik worden gemaakt van onze automaat voor koffie, thee, chocolademelk en soep. Daarnaast is het mogelijk heerlijke broodjes te bestellen via onze vaste cateraar. Onze zalen zijn beschikbaar voor vergaderingen en workshops, niet voor feesten en partijen.

Neem voor meer informatie en het huidige aanbod contact op met ons secretariaat.