Spaans voor beginners

Spaans voor beginners

Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld en wordt door bijna 400 miljoen mensen wereldwijd gesproken. Een cursus Spaans kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan je sociale en zakelijke leven! Bij Molinos de Viento ben je aan het goede adres voor een intensieve cursus Spaans, gegeven door native speakers uit Spanje en Latijns Amerika.

De lesmethode van Molinos de Viento

Het tempo van de lessen is hoog, zodat je snel een stap verder bent. De cursus is gevarieerd, communicatief en praktijkgericht. Conversatie staat centraal, waarbij de docenten de grammaticale regels spelenderwijs uitleggen. Zo kun je, ook als beginner, al snel een eenvoudig gesprek voeren.

Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, ook omdat een groep in de regel uit maximaal 10 personen bestaat. Huiswerk is belangrijk, maar we begrijpen dat de tijd soms ontbreekt. Vooral zorgen we ervoor dat de lessen plezierig zijn. Het is je vrije tijd en het is vooral leuk om een nieuwe taal te leren.

Wat leer ik in deze cursus?

Heel veel! Je leert vertellen over jezelf, wie je bent en wat je doet, korte 1 op 1 gesprekjes voeren, je kunt zelfs vertellen wat dit weekend hebt gedaan. En nog veel meer!

Als je nog helemaal geen Spaans kan of een klein beetje, begin dan hier. Als je twijfelt, doe dan de intaketest (zie hiernaast). Voor een advies op maat kun je contact opnemen met onze cursusadviseurs, Marlies en Yara. Via info@molinosdeviento.nl of op 020-6247729.

Wij bieden zowel CURSUSSEN OP LOKATIE als ONLINE. Wil je de online cursus eerst even uitproberen, doe dan één van onze gratis proeflessen. Voor meer info, aarzel dan niet op contact met ons op te nemen!

Thema's

Jezelf voorstellen, gesprekjes over wat je doet, hoe oud je bent en wat je telefoonnummer is, wat je hebt gedaan en nog gaat doen. Ook kunnen zeggen hoe laat het is, tellen tot 10 miljoen en vertellen over (familie)relaties.

Grammatica

Je leert eenvoudige basisregels zoals de zelfstandige en bijvoeglijke naamwoorden matchen én de tegenwoordige tijd ("presente")

Lesmateriaal

Compendio Básico 1Nuevo Español en Marcha 1 libro

COMPACTO - OP LOCATIE zomer 2021 1,5 uur les per week
LesdagStartdatumDuurTijdenHuiswerkPrijs 
Dinsdag13 Juli8 weken18:30 - 20:002 uur p/w€ 175,–
Donderdag15 Juli8 weken10:00 - 11:302 uur p/w€ 175,–
Donderdag15 Juli8 weken20:30 - 22:002 uur p/w€ 175,–
1-WEEKSE CURSUS ZOMER - MAX 6P - OP LOCATIE zomer 2021 3,5 uur les per dag
LesdagStartdatumDuurTijdenHuiswerkPrijs 
Maandag19 Juli5 dagen10:00 - 14:002 uur p/d€ 315,–