Tarieven

Tarieven

Molinos de Viento biedt verschillende soorten groepscursussen aan waarbij variatie bestaat in aantal lessen, duur per les, groepsgrootte en periode.

Daarnaast is het mogelijk Spaans te leren met een priveleraar of in een zeer kleine groep (bijvoorbeeld in gezinsverband). Bedrijfscursussen behoren ook tot de mogelijkheden. Hieronder vind u een overzicht van de verschillende cursustypen en hun tarieven.
 

Groepscursussen

CursusOpzetPrijs
Compacto8 lessen van 1,5 uur€ 145,-
Standaard11 lessen van 1,5 uur€ 205,-
Standaard SUPERIOR +11 lessen van 1,5 uur, Superior niveau en hoger€ 220,-
Supercompacto6 lessen van 3 uur€ 229,-
Weekcursus5 lessen van 4 uur€ 248,-

Privé- en thuislessen

Wilt u snel Spaans leren, wanneer het u uitkomt? Of gezellig samen met familie of vrienden thuis les krijgen? ¡Ningún problema! Privé lessen en thuislessen zijn niet gebonden aan trimesters. U bepaalt zelf hoelang u les wilt volgen, wanneer u begint en stopt.

U krijgt les van één van onze docenten. Wij hebben een groot, enthousiast team van docenten uit zowel Spanje als Zuid Amerika. Onze didactische staf ziet toe op de lessen en programma's van de cursussen.

Prijzen

1-3 personen 1 uur € 75,-

Minimaal 3 lessen.

In principe gaan we uit van ons eigen cursusprogramma. Maar ook de opzet en inhoud worden aangepast aan uw wensen.

Wij geven u graag meer informatie en advies. Bijvoorbeeld over het aantal lessen, de lesduur of inhoud van een cursus. Ook voor aanmelding of een vrijblijvende offerte kunt u bellen met onze secretariaatscoordinator of een e-mail sturen.