LEER SPAANS IN 1 WEEK!

Ma 14 Mei 2018 / 09:00

Supersnel Spaans leren?

Doe mee met de intensieve 5-daagse beginnerscursus en doorloop het basisniveau Básico 1 in één week.

Je hebt dagelijks les van 9:00-13:30 uur (uiteraard met pauze!), van maandag t/m vrijdag. Elke dag krijg je een klein beetje huiswerk mee. Daarna kun je desgewenst meteen door in een reguliere Básico 2.

maandag 14 mei t/m 18 mei 2018.

¡Andale ándale!

BVR FLAMENCO BIG BAND

De BvR Flamenco Big Band is een uniek fenomeen, een 21-koppige bigband die jazz verbindt met flamenco. Winnaar van MeerJazz International Big Band Competition en de Keep an Eye Records award.
De Spaans-Nederlandse saxofonist Bernard van Rossum richtte in 2011 zijn Flamenco Big Band op. Niet zo maar een big band, maar een ‘oversized big band’ rond een flamenco-kern. De formatie telt 21 musici. Van Rossum verbindt in zijn composities jazz met flamenco. Het ritmische spel van de traditionele flamenco tilt hij op een hoger niveau met zijn kleurrijke orkestraties en door gebruik te maken van de dynamiek van de big band.

Bizets opera CARMEN

Donderdag 24 mei, 20.00 uur draait Bizets Carmen, een topproductie van The Royal Opera, eenmalig in het Haagse filmtheater Omniversum. Anna Goryachova vertolkt de titelrol in de originele, meeslepende voorstelling van regisseur Barrie Kosky.

DOE BASICO 2 IN 1 WEEK!

Supersnel Spaans leren, niveau Básico 2?
Doe mee met de intensieve 5-daagse cursus en doorloop het niveau Básico 2 in één week.

Curso de Cine Español

Op donderdag 31 mei start een nieuwe CURSO DE CINE!
Een conversatiecursus voor (half)gevorderde cursisten waarin elke les een andere Spaanse film wordt besproken.

BOOST JE CONVERSATIE (BASICOS)

Geef je spreekvaardigheid een flinke zet en doe mee met deze superbooster: 0% grammatica, 100% conversatie! Met vocabulaire-oefeningen, rollenspelen, leuke quizzen, etc. activeer je je woordenschat en leer je de taal in de praktijk gebruiken.
Wanneer? Zaterdag 2 juni 2018, van 10:00- 13.15 (3 uur)

BOOST JE CONVERSATIE (INTERMEDIOS)

Geef je spreekvaardigheid een flinke zet en doe mee met deze superbooster: 0% grammatica, 100% conversatie! Met vocabulaire-oefeningen, rollenspelen, leuke quizzen, etc. activeer je je woordenschat en leer je de taal in de praktijk gebruiken.
Wanneer? Zaterdag 9 juni 2018, van 10:00- 13.15 (3 uur)

FLAMENCO BIËNNALE INTERMEZZO: NOCHE BLANCA

Een Flamenco White Night met maar liefst drie concerten, van traditioneel tot jazz, door jonge aanstormende artiesten. Een heuse ‘Noche Blanca’ die, zoals in Spanje gebruikelijk, tot in de kleine uurtjes duurt.
Met: PEDRO EL GRANAÍNO & PATROCINIO HIJO

Que Dios nos perdone, Spaanse film

Madrid, de hete zomer van 2011. Anderhalf miljoen gelovigen wachten op de komst van paus Benedictus XVI, terwijl een nieuwe bezuinigingsronde van de regering zorgt voor felle demonstraties. Veiligheidstroepen bewaken de stad, waar een seriemoordenaar het heeft voorzien op oudere vrouwen. Twee rechercheurs met de nodige persoonlijke problemen, de introverte Velarde en de extraverte Alfaro, krijgen de opdracht de zaak zo snel en stil mogelijk op te lossen.
Roberto Álamo (La piel que habito) en Antonio de la Torre (La isla minima, The Fury of a Patient Man) spelen de hoofdrollen in Que Dios nos perdone. De psychologische thriller van Rodrigo Sorogoyen (Stockholm), een groot succes in Spanje en Frankrijk, grijpt je vanaf de eerste beelden en laat je niet meer los. In San Sebastian won de film de juryprijs voor beste scenario; Roberto Álamo werd voor zijn vertolking bekroond met een Goya, Feroz en José María Award.