Grammatica Booster AVANZADO

Ma 31 Augustus 2020 / 18:30

Weet je even niet meer precies hoe het allemaal zit? Wil je alle regels herhalen en wil je in no-time weer helemaal ‘bij’ zijn? Schrijf je dan nu in voor onze speciale 2,5 uur durende Grammatica Booster!

In deze mega compacte AVANZADO booster ga je de volgende grammaticale onderdelen herhalen:

- Futuro perfecto (habré hablado)
- Usos de los futuros
- Pluscuamperfecto de indicativo (había comido)
- Pluscuamperfecto de subjuntivo (hubiera comido)
- Subjuntivo: oraciones temporales (2), oraciones condicionales (2 y 3), oraciones finales (2),
oraciones sustantivas (2), oraciones concesivas
- Usos de porque y como
- Relativos (que, quien, cuyo...)
- Artículo lo
- Estilo indirecto (2)

Let op: de Boosters zijn zowel op Basico, Intermedio, Alto & Avanzado niveau. Zit je in de Intermedio 1, Alto 1 of Avanzado 1? Dan kun je je beter inschrijven voor de Boosters van het niveau dat je hiervoor hebt gehad.

Zit je in 2 of 3 van jouw niveau? Dan kun je je inschrijven voor zowel het niveau hiervoor als het niveau dat je nu doet (doe je bijvoorbeeld Alto 2, dan zou je dus de Intermedio én Alto Booster kunnen doen)

Wanneer: MAANDAG 31 AUGUSTUS 18.30-21.15 uur (kwartiertje pauze)

Kosten: 30 euro

Docente: hoofddocente Lola Martínez Cabrera

NB: Volg je op dit moment geen cursus bij Molinos? Geen probleem. Je kunt alsnog meedoen met deze speciale workshop!

Chileense film Ema

Hoera, de bioscopen mogen weer open! Deze Chileense film is zeer de moeite waard. Wie denkt op het gebied van film alles toch wel zo'n beetje gezien te hebben, heeft duidelijk niet gerekend op deze film van de Chileense regisseur Pablo Larraín (NO, Jackie). Het camerawerk, pyrotechnische effecten, dans en muziek maken van deze film een indringende en overweldigende ervaring.
In Amsterdam draait Ema in:

Argentijnse film LA ODISEA

In LA ODISEA maken we kennis met een groep vrienden uit een Argentijns dorpje, die het heft in eigen handen neemt wanneer hun spaargeld van hen wordt afgenomen. Een innemend en komisch verhaal over de veerkracht van de gewone man. Met Ricardo Darín (EL SECRETO DE SUS OJOS, WILD TALES) in de hoofdrol.
LA ODISEA ging in première op het Filmfestival van Toronto. De film won bij de uitreiking van de Goya’s - de Spaanse Oscars - de prijs voor Best Iberoamerican Film (Best Spaans-Amerikaanse film).

Zinderende Spaanse zomerthriller

Tien jaar zijn verstreken sinds de Spaanse Elena (Marta Nieto) haar destijds zesjarige zoon Iván voor het laatst sprak. Een verontrustend telefoontje van haar verdwaalde kind, helemaal alleen op een strand op zoek naar zijn vader. Sindsdien woont Elena op de plek waar Iván toen was, aan de Franse Atlantische kust, vlakbij de grens met Spanje. Ze runt er een strandtent en het lijkt of ze haar leven heeft opgepakt. Ze kijkt eindelijk weer vooruit, maar wordt tegelijkertijd het verleden ingetrokken als ze de Franse tiener Jean (Jules Porier) tegenkomt die haar in zijn voorkomen sterk doet denken aan haar zoon. Hun contact maakt veel los bij henzelf en iedereen om hen heen.
Madre is een nagelbijtend psychologisch drama van de Spaanse filmmaker en scenarioschrijver Rodrigo Sorogoyen en de bewerking van zijn bekroonde en Oscargenomineerde korte film (Madre, 2017). Het is Sorogoyen’s derde samenwerking met schrijver Isabel Peña, met intense cinematografie van Álex de Pablo.

NIEUWE CURSUSSEN OP LOCATIE!

Na de zomer starten met Spaans leren?
Eind augustus en in de hele maand september gaan we van start met cursussen op alle niveaus op locatie!

Grammatica BOOSTER BASICO- La práctica - Online

We gaan 4 nieuwe boosters aanbieden, en wel LA PRACTICA!
In de vorige boosters heb je de theorie gehad, nu is het tijd om te activeren!

Grammatica Booster INTERMEDIO - La práctica - Online

We gaan 4 nieuwe boosters aanbieden, en wel LA PRACTICA!
In de vorige boosters heb je de theorie gehad, nu is het tijd om te activeren!

Grammatica BOOSTER ALTO - La práctica - Online

We gaan 4 nieuwe boosters aanbieden, en wel LA PRACTICA!
In de vorige boosters heb je de theorie gehad, nu is het tijd om te activeren!

Grammatica Booster AVANZADO - La práctica- Online

We gaan 4 nieuwe boosters aanbieden, en wel LA PRACTICA!
In de vorige boosters heb je de theorie gehad, nu is het tijd om te activeren!

Flamenco Biennale 2021

Van 22 januari tot en met 14 februari 2021 vindt de 8e Flamenco Biënnale Nederland plaats. Weer gaan we 12 steden in Nederland en België af. Het startschot wordt gegeven in het Muziekgebouw aan het IJ met de prachtigste voorstellingen uit de smeltkroes die flamenco is. Spraakmakende flamencoartiesten als Israel Galván, Mayte Martín, Ana Morales, Valeriano Paños, Alfredo Lagos, Karen Lugo toveren het Muziekgebouw voor de achtste keer om tot een eigentijdse flamencotempel. Daarnaast presenteren we maar liefst twee spiksplinternieuwe eigen creaties, waaronder twee eigen Flamenco4Kids projecten. Wij kunnen niet wachten!
Bestel hier alvast uw kaarten:

Spaanse nachten: Ciconia Consort

Het jonge strijkorkest Ciconia Consort en solist Pieter Wispelwey brengen een programma vol opzwepende ritmes, castagnetten en flamenco, met werken van Boccherini, Turina, Ravel en Márquez.
Spaanse nachten

Spaans zomerfeest met Pablo Sáinz Villegas

Gitarist Pablo Sáinz Villegas speelt bij het Nederlands Philharmonisch Orkest Rodrigo’s beroemde, vlammende Concierto de Aranjuez. Ook: warmbloedige suites uit Bizets Carmen, Ravels Ma mère l'oye en Falla’s De driekantige hoed.
Pablo Sáinz Villegas