Boekhandel

Boekhandel

Omdat we onze cursisten graag laten proeven van de Spaanse taal en cultuur, verkopen we in onze boekhandel niet alleen het lesmateriaal dat je nodig hebt voor een cursus, maar ook Spaanse boeken, voor alle niveaus.

Voor de beginners hebben we een aantal Spaanse kinderboeken en strips zoals Tintín (Kuifje) en Astérix. Voor de gevorderde cursist verkopen we Spaanse literatuur en daarnaast bieden we een aantal Spaanse DVD‘s aan (met subtítulo).

Hieronder vind je een overzicht van wat we aanbieden, maar neem vooral een kijkje in de boekhandel na afloop van je cursus!

Lesmateriaal Ondersteunend materiaal Boeken DVD‘s Strip- & kinderboeken

Compendio Básico 1

€ 12,50

Compendio Básico 1 Compendio Básico 1 is een door Molinos de Viento vervaardigde syllabus voor beginners, waarin o.a. veel gerichte taaloefeningen, heldere grammatica-uitleg, een basiswoordenlijst en een leuk lees- en luisterverhaal zijn samengebracht. Mét de antwoorden van de oefeningen, vertalingen van de instructies uit het werkboek en het huiswerk.

Compendio Básico 2 (syllabus)

€ 12,50

Compendio Básico 2 (syllabus) Compendio Básico 2 is een door Molinos de Viento vervaardigde syllabus voor het tweede basisniveau, waarin o.a. veel gerichte taaloefeningen, heldere grammatica-uitleg en een basiswoordenlijst zijn samengebracht. Mét de antwoorden van de oefeningen, vertalingen van de instructies uit het werkboek en het huiswerk.

Vacaciones al sol (lectuur)

€ 15,00

Vacaciones al sol (lectuur) Spannend verhaal met CD (audioboek) in de serie over detective Lola Lago, op Básico 2 niveau.

Poderoso Caballero (lectuur)

€ 15,00

Poderoso Caballero (lectuur) Spannend verhaal met CD (audioboek) in de serie over detective Lola Lago, op Básico niveau.

Por amor al arte (lectuur)

€ 15,00

Por amor al arte (lectuur) Spannend verhaal met CD (audioboek) in de serie over detective Lola Lago, op Básico 3 niveau.

Compendio Básico 3 (syllabus)

€ 12,50

Compendio Básico 3 (syllabus) Compendio Básico 3 is een door Molinos de Viento vervaardigde syllabus voor het derde basisniveau, waarin o.a. veel gerichte taaloefeningen, heldere grammatica-uitleg en een basiswoordenlijst zijn samengebracht. Mét de antwoorden van de oefeningen en vertalingen van de instructies uit het werkboek.

La llamada de la Habana

€ 15,00

La llamada de la Habana Spannend verhaal met CD (audioboek) in de serie over detective Lola Lago, op Básico 3 niveau.

Lejos de casa (lectuur)

€ 15,00

Lejos de casa (lectuur) Spannend verhaal met CD (audioboek) in de serie over detective Lola Lago, op Intermedio niveau.

¿Eres tú, María? (lectuur)

€ 15,00

¿Eres tú, María? (lectuur) Spannend verhaal met CD (audioboek) in de serie over detective Lola Lago, op Intermedio niveau.

Compendio Intermedio 1

€ 12,50

Compendio Intermedio 1 Compendio Intermedio 1 is een door Molinos de Viento vervaardigde syllabus voor het eerste gevorderdenniveau, waarin o.a. veel gerichte taaloefeningen, heldere grammatica-uitleg en de basiswoordenlijst van het werkboek zijn samengebracht. Ook met de antwoorden van de oefeningen.

Compendio Intermedio 2

€ 10,50

Compendio Intermedio 2 Compendio Intermedio 2 is een door Molinos de Viento vervaardigde syllabus voor het tweede gevorderdenniveau, waarin o.a. veel gerichte taaloefeningen, heldere grammatica-uitleg en de basiswoordenlijst uit het werkboek zijn samengebracht. Ook met de antwoorden van de oefeningen.

Compendio Intermedio 3

€ 10,50

Compendio Intermedio 3 Compendio Intermedio 3 is een door Molinos de Viento vervaardigde syllabus voor het derde gevorderdenniveau, waarin o.a. veel gerichte taaloefeningen, heldere grammatica-uitleg en de basiswoordenlijst van het werkboek zijn samengebracht. Ook met de antwoorden van de oefeningen.

Una nota falsa (lectuur)

€ 15,00

Una nota falsa (lectuur) Spannend verhaal met CD (audioboek) in de serie over detective Lola Lago, op Básico 3 niveau.

¿A que no sabes? (lesboek)

€ 35,00

¿A que no sabes? (lesboek) ¿A que no sabes? is een lesmethode voor vergevorderden en wordt bij Molinos de Viento in de Superior cursussen gebruikt. Het boek bevat volwaardige teksten van Spaanse en Zuid-amerikaanse auteurs en veel verschillende oefeningen. Enerzijds wordt vocabulaire uitgebreid met woorden en uitdrukkingen als 'inclinar', 'acercarse', '¡Ni hablar!'. Anderzijds worden alle grammaticale thema's geoefend, van ser/estar tot de Subjuntivo.

Curso de Perfeccionamiento

€ 35,00

Curso de Perfeccionamiento Lesboek voor de hoogste niveaus, dat bij Molinos de Viento wordt gebruikt in diverse Perfeccionamiento cursussen. Zeer gevarieerd en rijk aan teksten, oefeningen en handige grammatica-overzichten. Niet alleen spreek- en schrijfvaardigheid, maar ook het denken in de Spaanse taal wordt getraind.

Compendio Basic Spanish 1

€ 12,50

Compendio Basic Spanish 1 This compendium, edited by Molinos de Viento, is used in the course Basic Spanish 1 for English speakers. In this compendium you will find important basic grammar topics explained in English, exercises and answers, vocabulary and a short story.

Grammatica kort & bondig

€ 14,95

Grammatica kort & bondig De belangrijkste grammaticaregels op eenvoudige wijze uitgelegd met overzichtelijke schema´s en talrijke voorbeeldzinnen.

Van Dale pocketwoordenboek N/S

€ 14,99

Van Dale pocketwoordenboek N/S Uitstekend basiswoordenboek voor algemeen gebruik voor zowel de beginnende als gevorderde cursist.

Van Dale pocketwoordenboek S/N

€ 14,99

Van Dale pocketwoordenboek S/N Uitstekend basiswoordenboek voor algemeen gebruik voor zowel de beginnende als gevorderde cursist.

Basisgrammatica Spaans

€ 21,00

Basisgrammatica Spaans Dit standaardwerk vormt al ruim 15 jaar een buitengewoon praktisch hulpmiddel bij het leren van het Spaans. Het biedt een helder overzicht en duidelijke uitleg van de Spaanse basisgrammatica.

Tintin

€ 13,50

Tintin De Spaanse uitgave van de avonturen van onze bekende journalist Kuifje

Van Dale Miniwoordenboek

€ 8,99

Van Dale Miniwoordenboek Klein en handzaam woordenboekje S/N én N/S met woorden uit het dagelijks taalgebruik.

Werkwoorden in vorm Spaans

€ 9,50

Werkwoorden in vorm Spaans Een handig naslagwerk tijdens zelfstudie. Dit boekje bevat schematische overzichten van 74 werkwoorden met uitleg over de verschillende vervoegingen.

Punto y coma

€ 13,70

Punto y coma Tijdschrift met actuele artikels en audio voor gevorderde en vergevorderde cursisten Spaans!

Hablar por los codos

€ 17,50

Hablar por los codos Overzicht van meer dan 175 veelgebruikte uitdrukkingen en gezegdes uit de dagelijkse Spaans

Palabras

€ 24,50

Palabras Methode om Spaanse woordenschat uit te breiden, thematisch gegroepeerd, in context aangeboden en met veel oefeningen.

Van Madrid naar de hemel

€ 16,95

Van Madrid naar de hemel Het nieuwe boek van NOS-correspondent Rop Zoutberg! In “Van Madrid naar de hemel – Logboek Spanje” neemt Rop Zoutberg de lezer mee achter de schermen van zijn geliefde land. Want leven tussen de Spanjaarden betekent afgezien van de turbulente politieke en economische ontwikkelingen ook een fascinerende cultuur en talloze kleurrijke tradities. En passant geeft hij de lezer velerlei tips, bijvoorbeeld om van Madrid te genieten. Hij ontmoet illustere Spanjaarden en vertelt van binnen uit over zijn ervaringen als correspondent. Rop Zoutberg beschrijft op meeslepende wijze een oeroud en prachtig land dat, crisis of niet, wonderbaarlijk functioneert en sterk tot de verbeelding spreekt.

Tema a tema

€ 25,00

Tema a tema Een boek op niveau B1, gericht op conversatie. Aan de hand van 12 (Spaanse) thema's wordt de cursist uitgedaagd om zijn communicatieve vaardigheden te verbeteren.

Compendio Basic Spanish 2

€ 12,50

Compendio Basic Spanish 2 This compendium, edited by Molinos de Viento, is used in the course Basic Spanish 2 for English speakers. In this compendium you will find important basic grammar topics explained in English, exercises, answers and vocabulary.

Compendio Basic Spanish 3

€ 11,50

Compendio Basic Spanish 3 This compendium, edited by Molinos de Viento, is used in the course Basic Spanish 3 for English speakers. In this compendium you will find important basic grammar topics explained in English, exercises, answers and vocabulary.

Nuevo Prisma C1

€ 30,00

Nuevo Prisma C1 Nuevo Prisma C1 wordt gebruikt in bepaalde Superior-groepen.

Colega 1

€ 31,00

Colega 1 beschrijving volgt

Colega 2

€ 31,00

Colega 2 beschrijving volgt

Colega 3

€ 31,00

Colega 3 beschrijving volgt

Nuevo Español en Marcha 1 libro

€ 30,00

Nuevo Español en Marcha 1 libro Nuevo Español en Marcha 1 is een leerzaam en handig boek om de basis van het Spaans te leren.

Nuevo Español en Marcha 2 libro

€ 30,00

Nuevo Español en Marcha 2 libro Nuevo Español en Marcha 2 is een leerzaam en prettig werkend boek voor de cursussen Spaans op Intermedio niveau.

Nuevo Español en Marcha 3 libro

€ 30,00

Nuevo Español en Marcha 3 libro Nuevo Español en Marcha 3 is een leerzaam en prettig werkend boek voor de cursus Spaans op Intermedio 4 niveau.

Nuevo Español en Marcha 4 libro

€ 30,00

Nuevo Español en Marcha 4 libro Nuevo Español en Marcha 4 is een leerzaam en prettig werkend boek voor de cursussen Spaans op Avanzado niveau.

Vitamina C1

€ 36,50

Vitamina C1 Het boek Vitamina C1 wordt in de Superior- en Perfeccionamiento niveaus gebruikt.

Compendio Alto 1

€ 6,00

Compendio Alto 1 Compendio Alto 1 is een door Molinos de Viento vervaardigde syllabus voor het eerste Alto niveau, waarin o.a. veel gerichte taaloefeningen en een heldere grammatica-uitleg zijn samengebracht. Mét de antwoorden van de oefeningen en het huiswerk.

Compendio Alto 2

€ 6,00

Compendio Alto 2 Compendio Alto 2 is een door Molinos de Viento vervaardigde syllabus voor het tweede Alto niveau, waarin o.a. veel gerichte taaloefeningen en een heldere grammatica-uitleg zijn samengebracht. Mét de antwoorden van de oefeningen en het huiswerk.

Beeldwoordenboek

€ 8,95

Beeldwoordenboek Beeldwoordenboek Spaans - Nederlands

250 Grammaticaoefeningen

€ 14,95

250 Grammaticaoefeningen Oefeningen voor de belangrijkste grammaticale onderwerpen, op niveaus A1, A2 en B1, oplossingen en talrijke tips!

Praktische grammatica

€ 27,75

Praktische grammatica Leer- en oefenboek

Compendio Alto 3

€ 6,00

Compendio Alto 3 Compendio Alto 3 is een door Molinos de Viento vervaardigde syllabus voor het tweede Alto niveau, waarin o.a. veel gerichte taaloefeningen en een heldere grammatica-uitleg zijn samengebracht. Mét de antwoorden van de oefeningen en het huiswerk.

El lirio de los valles

€ 14,50

El lirio de los valles Verhaal met CD (audioboek) in de serie Leer y Aprender, op Alto-niveau.

NEEM 2 cuaderno de ejercicios

€ 15,00

NEEM 2 cuaderno de ejercicios "Nuevo Español en Marcha 2, cuaderno de ejercicios" is een leerzaam en prettig werkend oefeningenboek. Dit boek hoort bij "Nuevo Español en Marcha 2, libro del alumno" en wordt o.a. gebruikt in Intermedio 3 Repaso y Conversacion.

Astérix

€ 13,50

Astérix De Spaanse uitgave van de avonturen van Astérix.

Compendio Pre Intermedio

€ 10,50

Compendio Pre Intermedio Syllabus voor het laatste niveau van de Básico niveaus