SOCIALS:

Privélessen

Heb jij een specifieke reden om Spaans te leren? Of heb je behoefte aan een speciaal voor jou op maat gemaakt traject? Dan kun je kiezen voor onze privélessen.

Wat zijn de voordelen van privélessen?

  • Je kunt de les precies zo indelen als je zelf wilt
  • De lessen zijn mogelijk op elk niveau, en bovendien geheel aangepast aan jouw tempo
  • Je krijgt les van een docent(e) die geheel aan jouw wensen/behoeftes voldoet
  • Je kunt de tijden, dagen maar ook de hoeveelheid lessen zelf bepalen
  • Kies zelf de locatie van je lessen: in één van onze lokalen, online, op kantoor of bij jou thuis

Hoe werkt het?

We beginnen allereerst met een uitgebreid intakegesprek, waarin we je doelstellingen en wensen noteren. Daarna gaan we op zoek naar één van onze docenten die het beste past bij jouw specifieke interesses en manier van leren. Op basis van de intake stelt de docent een lesprogramma samen en wordt het geschikte lesmateriaal geselecteerd. Gedurende de cursus kun je natuurlijk altijd de aandachtsgebieden aanpassen en onze cursusadviseur houdt contact met je om de voortgang te volgen. Als je wilt, sluit je de lessen af met een toets en certificaat.

Tarieven

De kosten voor onze privélessen zijn 75 euro per uur.

Wil je in één keer heel veel lessen boeken? Informeer dan naar de mogelijkheden voor speciale urenpakketten. Ook kun je de privélessen met 1 t/m 3 personen volgen. Dat betekent dat je de uurprijs ook kunt verdelen met een groepje van 3, mits je natuurlijk allemaal min of meer hetzelfde niveau hebt.

Wil je een keer langskomen en met één van onze cursusadviseurs een vrijblijvend stappenplan maken voor jouw persoonlijke Spaanse traject? Maak dan een afspraak om tijdens het genot van een ‘cafecito’ jouw wensen te bespreken!

Scholieren en studenten

Heb je een belangrijk examen Spaans of moet je je Spaans bijspijkeren? Ook dan helpen we je graag verder. Samen met jou maken we speciaal programma zodat je met privélessen zo snel mogelijk jouw examen kunt behalen of weer helemaal bij bent. Zo hebben we al meerdere tieners geholpen om hun Spaans op niveau te krijgen om in een HAVO of VWO-klas te kunnen instromen. Ook hebben we studenten geholpen met het Spaanse examen voor de Hogere Hotelschool of met de voorbereiding van het DELE examen.

Slide