SOCIALS:

Superior

Ken jij (bijna) alle grammatica van de Spaanse taal al? Kun je op hoog niveau een conversatie in het Spaans voeren over welk onderwerp dan ook? Dan ga je bij de Superior cursussen nóg meer leren. Je leert grammatica op een zéér hoog niveau en blijft je woordenschat uitbreiden met gespecialiseerd vocabulaire. (Europees niveau B2.2)

 

Bekijk de cursus data hieronder.

Cursusopzet

11 lesweken

1,5 uur les

3 uur huiswerk p/week

€255,00

Superior 1

Wat leer ik in deze cursus?

De Superior-niveaus zijn bedoeld voor zeer vergevorderde cursisten. Er zijn 5 verschillende niveaus te volgen. Instromen kan op elk willekeurig niveau.

 

Deelname aan deze cursussen vereist kennis van de gehele Spaanse grammatica en vooral een hoog conversatieniveau.

 

Doel is deze kennis te verstevigen, gebruiksfouten weg te werken en uit te breiden met genuanceerd vocabulaire en zegswijzen. Grammaticale zwaartepunten worden herhaald en er wordt veel aandacht besteed aan tekstbegrip en spreekvaardigheid.

 

Na afronding van de Superior niveaus is het niveau B2 van het Europese Referentiekader bereikt.

Thema’s

Aan bod komen onderwerpen uit de actualiteit en de Spaanse en Zuid-Amerikaanse culturen. Tevens veel typisch Spaanse uitdrukkingen, zoals “Dar la lata”, “¡No hay para tanto!” en “Armar jaleo”.

Grammatica

Alle grammaticale onderwerpen kunnen aan bod komen, van de verschillende werkwoordsvormen en -tijden, het gebruik van de juiste voorzetsels, voornaamwoorden (“Dejádmelo, por favor”) tot de perífrasis.

Lesmateriaal

Vitamina C1

Cursusagenda

Laden...