SOCIALS:

wie zijn wij

Molinos de Viento is in 1981 ontstaan uit hartstocht om de Spaanse taal & cultuur in Amsterdam over te brengen. Opgezet door de Spaanse Pilar Guillen en overgenomen door haar zoon Michael Kabela is Molinos een familiebedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot hét instituut voor Spaanse taal & cultuur in Amsterdam.

Al 40 jaar verzorgen we kwalitatieve lessen maar staan we ook bekend om onze warme sfeer en trouwe cursisten. Iedereen is bij welkom om Spaans te leren, maar om ook een stukje mee te krijgen van de Spaanse en/of Latijns-Amerikaanse cultuur.

Onze docenten zijn native-speakers, die zelf uit Spanje of Latijns-Amerika komen. Ze hebben veel ervaring met het geven van Spaanse lessen, maar zijn ook gepassioneerd en enthousiast om jou meer te leren dan alleen de taal. Bij Molinos organiseren we niet alleen lessen, maar ook evenementen.

Je kunt bij ons terecht voor onder andere speciale cultuurworkshops, kookcursussen, salsalessen, borrels, proeflessen en grammaticaboosters. Behalve een Spaans taalinstituut, zijn we namelijk óók een hechte community. Bij ons ben je niet alleen cursist, maar luisteren we naar jouw persoonlijke verhaal. Jij kent ons & wij kennen jou.

Sinds 1981 hebben duizenden mensen de Spaanse taal bij ons geleerd. We doen er dan ook alles aan om de missie, waar oprichtster Pilar ooit mee is begonnen waar te maken: een stukje Spanje in Amsterdam te creëren en iedereen te laten zien hóe mooi de Spaanse taal & daarbij behorende cultuur is.

Ons team

Michael Makela

Michael Kabela

Directeur
Lola Martínez Cabrera

Lola Martínez Cabrera

Hoofddocente/ Jefe de estudios
Yara

Yara Mens

Front Office Manager en Marketing/PR
maria

María Ramos Jordán

Docente
Verónica Leniham2

Verónica Lenihan Plasencia

Docente
Teresa Realp Tomás

Teresa Realp Tomás

Docente
Marta La Torre2

Marta Latorre Rubio

Docente
Leraren_0002_FernandoGenestart

Fernando Genestar

Docent
Leraren_0001_Lauravandenboo

Lauren van den Boom

Docente
Leraren_0000_Mila Gómez

Mila Gómez

Docente
Leraren_0003_CristinaJiménezGarcía

Cristina Jiménez García

Docente
Mary Paz

Mary Paz

Docente